Tanssi- ja voimisteluryhmät yli 17 vuotiaille

Tanssillisenvoimistelun- ja tanssin ryhmissä jatketaan eri lajitaitojen opettelemista. sekä tutustutaan eri tanssitekniikoihin. Tunneilla harjoitellaan myös ilmaisua ja tehdään erilaisia improvisaatio harjoitteita.

Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki.

Tunnit, treeni- ja tanssisarjat suunnitellaan niin että kaikki ryhmässä pääsevät mukaan, mutta kuitenkin niin että ne ovat ikäryhmälle sopivan tavoitteellisia ja haasteellisia.

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikan harjoittelusta, tanssisarjoista sekä venyttelystä.

 

Nuorten ja nuorten aikuisten Korkeajännite ryhmä on osallistunut  Svolin Valtakunnalliseen tanssikilpailuun Vihdissä ( 12.4.2008), Mäntsälässä (18.4.2009) ja Turussa 24.4.2010.

Helmikuussa 2011 sekä Korkeajännite että Kipinät  osallistuivat Svoli Show aluetapahtumaan Korsossa. Seuraava esiintyminen ryhmillä oli seuran Kevätnäytöksessä 21.5 Vuosaaren Vuotalossa.

Osa Korkeajännite ryhmästä osallistui heinäkuussa 2011 järjestettyyn Gymnaestradaan Sveitsin Lausannessa.

28.4.2012 Kipinät ja Korkeajännite osallistuivat Valtakunnalliseen Svoli Showhun Valkeakoskella.

Keväällä 2013 kaikki ryhmät (Korkeajännite, Kipinät ja Säkenet) olivat mukana Svoli Showssa Järvenpäässä ja lähes kaikki ryhmien jäsenet olivat mukana kesän alussa Lahdessa Sun Lahti tapahtumassa.

Keväällä 2014 ryhmät osallistuivat Svoli Showhun Valkeakoskella ja esiintyivät seuran 80-v juhlanäytöksessä Vuosaaren Vuotalolla.

Kesällä 2015 osallistuttiin Helsingissä järjestettyyn World Gymnaestradaan.

Syksyllä 2016 Korkeajännite ryhmään "sulautettiin" loput Säkenet ryhmästä, Kipinät ryhmä oli sulautettu jo aikaisemmin.

Kesällä 2017 osa Korkeajännite ryhmästä osallistui Berliinissä järjestettyyn Turnfestiin. Tapahtumassa esitettiin Valkea Lintu- kenttäohjelma.

Syksyllä 2017 aloitetaan valmistautuminen kesällä 2018 järjestettävään Suomi Gymnaestrada tapahtumaan. Lisäksi pyritään jälleen osallistumaan Voimisteluliiton Lumo tapahtumaan.

Kesällä 2018 Turun SuomiGymnaestradassa ryhmä esiintyi kenttäohjelmassa Energian ympäröimä.

Kesällä 2019 osa ryhmästä esiintyi Itävallassa World Gymnaestradassa.

Kesällä 2022 ryhmä osallistui Turun Gymnaestrada tapahtumaan.

Kesällä 2023 osa ryhmästä osallistui Amsterdamissa järjestettyyn World Gymnaestrada tapahtumaan, jossa he esiintyivät kuusi kertaa. Kolme kertaa kenttäohjelmassa ja kolme kertaa halliohjelmassa.

Kisoihin ja kilpailuihin lähdetään hakemaan kokemuksia, katsomaan muiden ohjelmia ja tietenkin hankemaan hyvää ja onnistunutta suoritusta

Tervetuloa mukaan!