Voimistelujaosto

Toiminta-alueensa halutuinta liikuntaa!

Voimistelujaosto perustettiin Mellunkylän Kontioon vuonna 1979. Vuosien ajan jaostoa edusti Suomen Naisten Liikuntakasvatusliitossa ansiokkaasti Fantasia-ryhmä, joka tunnettiin tasokkaista ohjelmistaan. Viikoittainen kuntojumppa keräsi uskollisia jumppareita vuodesta toiseen ja isot tapahtumat, kuten Suurkisat, keräsivät innokkaan joukon voimistelun harrastajia kasaan.

Voimistelujaoston toiminta sisältää tunteja perheille, lapsille, nuorille sekä aikuisille. Ryhmät ovat harrasteryhmiä ja niihin ovat kaikki tervetulleita. 

Laadun takaamiseksi koulutamme ohjaajiamme säännöllisesti. Kaikki ohjaajat hankkivat ohjaamisen peruskoulutuksen Suomen Voimisteluliiton koulutuksissa ja he päivittävät tietojansa/taitojansa joka vuosi uusilla kursseilla ja ideapäivillä. Seuralle myönnettiin Suomen Voimisteluliiton Priima-laatusertifikaatti laadukkaasta aikuisliikunnasta vuonna 2007 ja se uusittiin vuonna 2010.

Jaoston perinteisiin kuuluu osallistuminen neljän vuoden välein järjestettävään Gymnaestrada-tapahtumaan, joka kerää kymmeniä tuhansia voimistelijoita ympäri maailmaa. Innostuneimmat naiset ovat olleet mukana vuoden 1987 Tanskan Herningistä saakka. Mukana olleiden joukko on kasvanut joka kerta.