Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aloitetaan ilmoittautumisohjelman käyttäjäksi rekisteröitymisellä, johon pääsee tästä linkistä. Rekisteröityä voi koko ajan tästä linkistä.

Mellunkylän Kontio ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, laita sähköpostia osoitteella tinja.saarela(at)mellunkylankontio.net. Pyrimme vastaamaan tiedusteluusi mahdollisimman nopeasti.

Käyttäjäksi rekisteröityminen

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä Internetissä lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasana, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin. 

ALAKÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖIMINEN

HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä (esim. omat tai naapurin lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Sivulla on linkki "Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOMIO! laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa jumppatarjontaan seuran Lukujärjestys syyskaudelle 2019-sivulla ja kirjoita itsellesi muistiin, mihin jumppiin aiot ilmoittautua. Kun olet päättänyt, mihin jumppiin haluat ilmoittautua, siirry sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan. Jumppien hinnat löytyvät Lukukausimaksut-sivulta.

Ilmoittautuessasi kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten jumppiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu.

Jos sinulla osallistuu Kontion Voimistelujaoston tunneille kaksi tai useampi alle kouluikäinen lapsi, ilmoittaudu jokaisen lapsen osalta myös Sisar-alennus ryhmään!

Jumppiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt!

Lue vielä ennen ilmottautumista läpi oheiset erillisohjeet ilmoittautumisesta: