Ilmoittautuminen voimistelujaoston kevätkaudelle on auennut

19.12.2020

Kevätkausi alkaa maanantaina 11.01.2021 mikäli korona tilanne sen sallii. Lue tästä lisää kevätkauden tunneista.

Kevätkaudella lasten tunneista jatkaa Kivikon tiistain 7-10 vuotiaiden ryhmä. Perheakro sekä Keijutanssi jatkuvat mahdollisesti vasta myöhemmin keväällä.

Nuorille aloittaa tanssillisen voimistelun ryhmä, joka on tarkoitettu alle 18- vuotialle. Ryhmän harjoitukset ovat sunnuntaisin Myllypuron Liikuntamyllyssä klo 13.00-14.00. Ryhmässä harjoitellaan tanssillisen voimistelun perustekniikkaa. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet eikä tarvitse olla aiempaa kokemusta tanssillisesta voimistelusta.

Aikuisten tanssillisen voimistelun ryhmät jatkavat tiistaisin Kivikon nuorisotalolla ja sunnuntaisin Liikuntamyllyssä. Tiistain tunti klo 19.15-20.30 on suunnattu kuntoliikkujille ja tunnille voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta lajista. Sunnuntain tunti klo 10.00-11.30 on tarkoitettu lajia tai muuta tanssia/voimistelua jo aiemmin harrastaneille.

Yli 18-vuotiaiden tanssillisen voimistelun ryhmä jatkaa treenejä tiistaisin ja/tai sunnuntaisin. Ryhmään osallistujalla olisi hyvä olla aiempaa kokemusta tanssista, voimistelusta tai tanssillisesta voimistelusta.

Aikuisten kuntoliikunta ryhmät jatkavat pienryhminä. Kontion Majalla jatkuu maanantaisin kaksi kuntoliikunta ryhmää ja keskiviikkoisin kaksi kehonhuoltoryhmää. Kaikkiin ryhmiin otetaan korkeintaan kahdeksan liikkujaa. 

HUOM! Ilmoittautuminen kuntoliikuntaryhmiin on muuttunut. Valitse huolellisesti ryhmä tai ryhmät johon ilmoittaudut. Jos käyt sekä kunto- että kehonhuolto ryhmässä valitse lisäksi hinnankorjaus, jolloin kausimaksu muodostuu oikein.