vuokraehdot ja hinnat

MAJA EI OLE TÄLLÄ HETKELLÄ VUOKRATTAVISSA

Majalta voi vuokrata ns. pienen puolen eli kokoussalin (40 m2) tai koko Majan eli juhlasalin (100 m2) ja kokoussalin. Käynti keittiöön on kokoussalin kautta. Majalla on pöytiä ja tuoleja noin 60 hengelle ja ruoka- sekä kahviastiasto ja aterimet 50 hengelle, erilaisia tarjottimia ja tarjoiluastioita. Keittiöstä löytyy kaksi jääkaappia, astianpesukone, mikroaaltouuni ja liesi.

Majaa ei ole liitetty vesi- ja viemäriverkostoon. Majalla on vesisäiliöt joihin vesi tuodaan (3000 l) sekä lämmittämättömät käymälät ulkorakennuksessa. Vesi tilataan Eerola-yhtiöltä ja käymälät tyhjentää säännöllisesti HSY.  Johtuen ulkorakennuksen sijainnista saattaa liikuntarajoitteisten henkilöiden olla hankala asioida käymälöissä.

Vuokrausehdot ovat seuraavat:

Vuokra tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Vuokrahinta sisältää siivoustarvikkeet ja välineet, myös keittiön varustus on käytettävissä.

Vuokrahintaan ei sisälly siivous. Vuokralaisen on huolehdittava siivouksesta käyttämiensä tilojen sekä ulkoalueiden osalta. Tupakointi sisätiloissa sekä Majan välittömässä läheisyydessä on kielletty. Vuokralaisen tulee huolehtia/sopia tupakointipiste/paikka, jota tilaisuuden ajan käytetään.

Paperiroska ja pahvit on pinottava tai paalattava jätesäkkiin niin että ne vievät mahdollisimman vähän tilaa jäteastiassa. Maatuvajäte on ehdottomasti laitettava jäteastiaan. Vuokralainen on velvollinen korvaamaan mahdollisesti aiheuttamansa ja/tai aiheutuneet vahingot. Mellunkylän Kontio Ry:llä on oikeus veloittaa mahdollisesta jälkisiivouksesta ja vahingoista/vahingonteosta aiheutuneet kulut.

Vuokrahinnat juhlatilaisuuksiin ovat:

Pieni puoli 230 euroa ja koko Maja 350 euroa, vuokra-aika klo 01.00.

Vuokraan sisältyy paikkojen järjestely edellisenä iltana ja siivous seuraavan aamupäivän aikana, kun tilaisuus järjestetään viikonloppuna. Tarkemmat ajat sovitaan myöhemmin erikseen.

Lyhyempi kestoisiin tilaisuuksiin neuvottelemme hinnat erikseen. Tällöin hinta muodostuu käytettävistä tiloista ja tilaisuuden kestosta ja luonteesta.


Olette tervetulleita tutustumaan tiloihimme. Ottakaa yhteyttä Kiinnostuitteko vuokrauksesta? lomakkeella.