Suomi Gymnaestrada 2018

Lähde kanssamme Turkuun voimistelun suurtapahtumaan!

 

Tätä on Suomi Gymnaestrada

Suomi Gymnaestrada jatkaa Suomen Voimisteluliiton suurtapahtumien ketjua. Aikaisemmin voimistelun suurtapahtumia on koettu yhdessä muun muassa Lahdessa (Sun Lahti 2013) ja Tampereella (Sun Svoli 2006). Helsingissä koettiin puolestaan vuonna 2015 kansainvälinen World Gymnaestrada-tapahtuma. 

Turussa 7.-10.6.2018 järjestettävässä tapahtumassa on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, koulutuksia sekä liikkumisen riemua monessa muodossa. Paikalle saapuvat tuhannet voimistelijat ympäri Suomen, mutta myös kansainvälistä voimisteluväriä on nähtävissä.

Kenttäohjelmia mukana on yhdeksän kappaletta, jotka täyttävät Veritas-stadionin nurmen ääriään myöten täyteen.

Iltanäytökset esitetään puolestaan kahtena iltana, joihin seurat ympäri Suomen ovat valmistelleet tunnelmallisen esityksen. 

Suurtapahtuman yhteydessä järjestetään myös kahdeksan voimistelulajia sisällään pitävät Voimistelupäivät sekä tanssillisen voimistelun Lumo-finaalitapahtuma Molemmissa tapahtumissa voimistelijat pääsevät kilpailemaan ja esittämään taitojaan.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös koulutuksia ja seminaareja joissa pyritään tarjoamaan ajantasaista ja tarpeellista tietoa monipuolisesti kaikille kiinnostuneille.

Tapahtumapisteillä voimistelua sen eri muodoissa pääsee myös kokeilemaan matalan kynnyksen periaatteella niin vauvat kuin vaaritkin.

Tapahtumaan odotetaan 10 000 osallistujaa. Tule sinäkin mukaan!

Voit lähteä mukaamme voimistelijana, huoltajana tai vaikkapa vain katselijana ja kokijana. Seuramme voimistelijat tulevat osallistumaan ainakin päätapahtumaan kenttänäytökseen Turun stadionilla. Ja jos kovasti innostumme voimme esiintyä ryhmien omilla ohjelmilla kaupunkilavoilla, hakea esiintymispaikkaa iltanäytöksiin tai osallistua Lumo tapahtumaan.

Tavoitteenamme on että seurastamme osallistutaan kaikkien ikäryhmien kenttänäytös ohjelmiin.

Hinnat:

aikuiset osallistujapassi 94€, koulumajoitus (sis. aamupalat) 40€, lounasliput 4 pv 28€

nuoret 7-16 v osallistujapassi 75€, koulumajoitus (sis.aamupalat) 40€, lounasliput 4pv 28€

lapset alle 7v osallistujapassi 45€, koulumajoitus (sis.aamupalat) 40€, lounasliput 4pv 20€

Lisäksi tulevat esiintymisvaatteet sekä matkustaminen. 

Tutustu tapahtumaan, lue lisää ohjelmista ja esityksista

http://www.gymnaestrada.fi/